43 CAMPIONAT D’ATLETISME DE FONS DEL RIPOLLÈS 20 de novembre de 2020

REGLAMENT MITJA MARATÓ

1. Cursa oberta a tothom, sense distinció de categoria, edat, sexe o nacionalitat.

2. Distància: 21.097 m. Certificada per la Federació Catalana d’Atletisme.

3. Recorregut: Ripoll – Sant Joan de les Abadesses – Ripoll.

4. Avituallament als quilòmetres 5, 10, 15 i a l’arribada. 

  • GENERAL MASCULINA I FEMENINA
  • 1992 en amunt (fns 29 anys). Élit
  • 1983 – 1992. Màster 30
  • 1973 – 1982. Màster 40 
  • 1963 – 1972. Màster 50
  • 1962 en avall Màster 60
  • Perquè una categoria quedi constituïda calen un mínim de 5 participants. 

5. Les categories es regiran per l’any de naixement. Queden establertes les següents: 

6. Premis: General Masculina i Femenina: 1r/a 400 € 2n/a 250 € 3r/a 100 € Trofeu als tres primers de cada categoria. Trofeu al millor participant del Ripollès. Els participants que tinguin un premi a la General no en tindran per categories. 

7. L’organització es reserva el dret de demanar el DNI o similar, als guanyadors per categories, en l’entrega de premis, i no s’entregarà el premi si no és a l’atleta personalment. Tots els premis que no es recullin el dia de la cursa, quedaran cancel·lats

 8. El cronometratge i classificacions es faran amb el suport d’un xip d’un sol ús que se’ls proporcionarà als participants en el moment de l’entrega dels dorsals.

9. Les Reclamacions seran fetes per escrit, una vegada acabada la prova i l’entrega de premis. No s’acceptaran interrupcions en cap cas. La decisió de l’organització és inapel·lable.

10. L’ORGANITZACIÓ DECLINA TOTA RESPONSABILITAT PEL QUE FA A ACCIDENTS O ALTRES PERJUDICIS QUE LA PARTICIPACIÓ A LA CURSA POT COMPORTAR ALS INSCRITS, ABANS, DURANT, O DESPRÉS D’EFECTUAR-SE.

11. Tot participant que no anoti en la inscripció la data de naixement, restarà inclòs a la categoria de fins a 30 anys. 

12. No s’admetrà seguir la cursa amb vehicles: cotxes, motos o bicicletes; excepte en el cas que l’organització així ho permeti.

13. En creuar-se amb altres atletes durant la cursa, preguem que circuli per la seva dreta. El control d’arribada es tancarà a les 12.30h. 

14. És obligatori portar el pitrall ben visible al pit. 

15. L’organització es reserva el dret de fer ús de les imatges dels participants a la cursa per a la promoció de la mateixa. Les dades obtingudes de les inscripcions passen a formar part d’un fitxer de dades d’ús intern propietat de l’organització que en garanteix la seguretat i el seu tractament.

16.Pel sol fet de participar s’accepta el present Reglament, mentre que les altres decisions que calgui prendre, queden sota els àrbitres de l’organització.

REGLAMENT CURSA COMTE GUIFRÉ 10KM

1. Cursa oberta a tothom, sense distinció de categoria, edat, sexe o nacionalitat. 

2. Distància: 10.000 m. (+50 metres desnivell)

3. Recorregut: Ripoll – Restaurant Rama – Ripoll.

4. Avituallament a quilòmetre 5 km

5. S’estableix una única categoria popular. Trofeus als primers 3 homes i 3 dones de la classificació general. 

6. El cronometratge i classificacions es faran amb el suport d’un xip d’un sol ús que se’ls proporcionarà als participants en el moment de l’entrega dels dorsals.

7. Les Reclamacions seran fetes per escrit, una vegada acabada la prova i l’entrega de premis. No s’acceptaran interrupcions en cap cas. La decisió de l’organització és inapel·lable.

8. L’ORGANITZACIÓ DECLINA TOTA RESPONSABILITAT PEL QUE FA A ACCIDENTS O ALTRES PERJUDICIS QUE LA PARTICIPACIÓ A LA CURSA POT COMPORTAR ALS INSCRITS, ABANS, DURANT, O DESPRÉS D’EFECTUAR-SE.

9. No s’admetrà seguir la cursa amb vehicles: cotxes, motos o bicicletes; excepte en el cas que l’organització així ho permeti.

10. En creuar-se amb altres atletes durant la cursa, preguem que circuli per la seva dreta. El control d’arribada es tancarà a les 11.45h. 

11. És obligatori portar el pitrall ben visible al bust. 

12. L’organització es reserva el dret de fer ús de les imatges dels participants a la cursa per a la promoció de la mateixa. Les dades obtingudes de les inscripcions passen a formar part d’un fitxer de dades d’ús intern propietat de l’organització que en garanteix la seguretat i el seu tractament.

13.Pel sol fet de participar s’accepta el present Reglament, mentre que les altres decisions que calgui prendre, queden sota els àrbitres de l’organització.

REGLAMENT CURSA BRESSOL DE CATALUNYA 5KM

1. Cursa oberta a tothom, sense distinció de categoria, edat, sexe o nacionalitat. 

2. Distància: 5.000 m. 

3. Recorregut: Ripoll – P.I. Els Pintors – Ripoll. Sortida a la carretera de Sant Joan/Plaça Ajuntament  i arribada a la plaça el monestir de Ripoll.

4. S’estableix una única categoria popular. Trofeus als primers 3 homes i 3 dones de la classificació general. 

5. El cronometratge i classificacions es faran amb el suport d’un xip d’un sol ús que se’ls proporcionarà als participants en el moment de l’entrega dels dorsals.

6. Les Reclamacions seran fetes per escrit, una vegada acabada la prova i l’entrega de premis. No s’acceptaran interrupcions en cap cas. La decisió de l’organització és inapel·lable.

7. L’ORGANITZACIÓ DECLINA TOTA RESPONSABILITAT PEL QUE FA A ACCIDENTS O ALTRES PERJUDICIS QUE LA PARTICIPACIÓ A LA CURSA POT COMPORTAR ALS INSCRITS, ABANS, DURANT, O DESPRÉS D’EFECTUAR-SE.

8. No s’admetrà seguir la cursa amb vehicles: cotxes, motos o bicicletes; excepte en el cas que l’organització així ho permeti.

9. El control d’arribada es tancarà a les 11.30h. 

10. És obligatori portar el pitrall ben visible al bust. 

11. L’organització es reserva el dret de fer ús de les imatges dels participants a la cursa per a la promoció de la mateixa. Les dades obtingudes de les inscripcions passen a formar part d’un fitxer de dades d’ús intern propietat de l’organització que en garanteix la seguretat i el seu tractament.

12.Pel sol fet de participar s’accepta el present Reglament, mentre que les altres decisions que calgui prendre, queden sota els àrbitres de l’organització.